Nieuws Kempen De Mobiliteitsmakelaar laat nieuwe wind waaien in autowereld

De Mobiliteitsmakelaar laat nieuwe wind waaien in autowereld

De Mobiliteitsmakelaar laat nieuwe wind waaien in autowereld

“Samen werken aan de mobiliteit van de toekomst, dat is waar we voor staan”, legt Gust Kempenaar, digitale medewerker van De Mobiliteitsmakelaar, uit. Het bedrijf werd zo’n 3 jaar geleden opgericht. Vandaag verbindt ze 5 Kempense autobedrijven met één gezamenlijke missie: binnen de Antwerpse Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwen dat aansluit bij de individuele verwachtingen van de klant van vandaag en morgen.

De Mobiliteitsmakelaar groepeert 5 Kempense concessies die Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT verdelen: Autobedrijf Deckx-team in Turnhout, Garage Verellen in Geel, Garage Hermans in Herentals, Liers Auto Center in Lier en Garage Verschaeren in Heist-op-den Berg.

Samen sterker

Gust Kempenaar

“Wat ons zo bijzonder maakt, is een sterk gedecentraliseerde werking die ervoor zorgt dat elke garage zijn eigenheid behoudt”, vertelt Gust Kempenaar. “Op die manier blijft de klant centraal staan en staan wij samen sterker in onze werking.”

In deze samenwerking zoekt De Mobiliteitsmakelaar steeds naar de nodige synergiën. Zo hebben de 5 concessies een gemeenschappelijke fleetcel die bedrijfsklanten begeleidt in hun professionele mobiliteitskeuze. In combinatie met het Van-center, een aparte showroom die zich focust op bestelwagens van Volkswagen en die centraal gelegen is bij Hermans in Herentals, wordt deze keuze nog uitgebreid.

Daarnaast kondigde De Mobiliteitsmakelaar onlangs een extra onderdeel binnen hun groepering aan. “Wondercar is een compleet nieuw carrosserielabel voor alle merken dat voorzien is van de meest moderne hightechinfrastructuur”, vertelt Gust. “Met de beste technieken, de nieuwste machines en de grootste zorg staan we sterk voor de carrosserieherstellingen van morgen.”

Nieuwe mobiliteit met het oog op de toekomst

Over die toekomst denken ze bij De Mobiliteitsmakelaar duidelijk goed na. Ze zoeken voortdurend naar nieuwe mobiliteitsoplossingen: “Electrificatie, autonoom rijden, sharen van wagens en permanent geconnecteerd rijden, zijn enkele termen die onze concessies de volgende jaren gevoelig zullen beïnvloeden”, voorspelt Gust.

Maar wat onderscheidt De Mobiliteitsmakelaar dan van andere concessies? “Dat is duidelijk, naast nieuwe mobiliteit bieden wij ook alternatieve mobiliteitsoplossingen aan”, legt hij uit. “Via de verhuur van mobilhomes bieden we sharingformules aan waarmee iedereen kan proeven van deze populaire vorm van reizen.”

“Bovendien geloven wij sterk in micromobiliteit. Ons ruime assortiment van elektrische steps brengt het aanbod naar een hoger niveau en verzekert iedereen van de beste oplossing”, besluit Gust Kempenaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio