Nieuws Kempen De Mobiliteitsmakelaar steunt de horeca met weggeefactie

De Mobiliteitsmakelaar steunt de horeca met weggeefactie

De Mobiliteitsmakelaar steunt de horeca met weggeefactie

GEEL/HERENTALS/TURNHOUT – De Mobiliteitsmakelaar heeft het jaar afgerond met een leuke weggeefactie. Niet alleen is de winnaar bekend gemaakt van de wedstrijd ‘win uw wagen terug’, ook kregen verscheidene klanten een waardebon bij een horecazaak in de streek.

2020 stond bij De Mobiliteitsmakelaar in het teken van één grote wedstrijd: Win uw wagen terug. Alle klanten die dit jaar een wagen aankochten bij Autobedrijf Deckx-team, Verellen Geel of Hermans Herentals, maakten kans op een cashback tot 25.000 euro. Daarnaast voorzag De Mobiliteitsmakelaar ook nog waardebonnen bij 6 horecazaken in de Kempen, als een vorm van steun aan de horeca in deze moeilijke periode. De 6 winnaars daarvan kregen een horecabon ter waarde van 200 euro en een totale verwenbeurt voor hun wagen. “Het is voor iedereen een vreemd en lastig jaar geweest, vooral voor de horeca- en evenementensector”, vertelt Gust Kempenaar, digitale medewerker van De Mobiliteitsmakelaar. “Juist daarom wilden we de sector een hart onder de riem steken. We kozen 6 lokale horecazaken in de buurt van onze concessies en bestelden bij elk van hen een waardebon van 200 euro. Het gaat om De Pastorie, traiteur Nicolas Nuyens, De Watermolen, restaurant Woods, Zuiderhuis en ’t Paardenhof. Op deze manier sluiten we dit bizarre jaar toch af op een positieve manier.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.