Nieuws Kempen De Repertoire behaalt Cuisson d’Or Award als beste brasserie

De Repertoire behaalt Cuisson d’Or Award als beste brasserie

De Repertoire behaalt Cuisson d’Or Award als beste brasserie

Margo en Joris van De Repertoire zijn fier op hun nieuwste onderscheiding.

Margo en Joris van De Repertoire zijn fier op hun nieuwste onderscheiding.

De Repertoire is maandagavond in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Cuisson d’Or Awards. De Herentalse horecazaak kreeg de onderscheiding in de categorie Brasserie.

De vzw Cuisson d’Or verenigt horeca-uitbaters in een wedstrijd die focust op meer dan wat op het bord komt, met name op de hele ervaring die ze hun gasten bieden. Van een vriendelijk onthaal en een helder menu tot kraaknette tafels en een vlotte samenwerking tussen keuken en zaal. Een 90-tal horecazaken waagde zijn kans in verschillende categorieën. Een professionele jury voorgezeten door Frans Rombouts, hoofdredacteur van Horeca Magazine en Cook Magazine, bezocht de deelnemers en beoordeelde ze volgens criteria eigen aan de categorie.

Met de overwinning voegen Joris Wils en echtgenote Margo Pot opnieuw een onderscheiding toe aan hun mooie palmares, dat al verschillende horeca-awards omvat. “Doorgedreven innoveren, een blijvende bewaking van kwaliteit en een uitgebreide samenwerking met onze partner-leveranciers maken dat we elk jaar meer klanten mogen verwelkomen”, reageert kok en eigenaar Joris Wils. “Het professionele team blijft een laatste, cruciale sleutel. Opleiding en begeleiding zijn een constant proces, wat uiteindelijk toch weer een mooie bevestiging krijgt via deze prijs.”

Echtgenote Margo Pot voegt toe: “Een professionele en vriendelijke bediening, veel aandacht voor de beste ingrediënten aan de juiste prijs, de goede presentatie op het bord, een creatieve menukaart met een sterk basisaanbod, een open relatie met onze klanten. We beschouwen elk van deze elementen als cruciaal in onze succesformule.”

Nog meer ereplaatsen
In de categorie Restaurants behaalde Helsen in Kasterlee een gedeelde tweede en Fleur de Sel, ook uit Kasterlee, een gedeelde derde plaats. Café Welkom in Noorderwijk werd derde in de categorie Cafés. Een gedeelde derde plaats was ook weggelegd voor Tearoom Mocca d’Or in Herenthout in de gelijknamige categorie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer