Nieuws Kempen De Romeo’s, Bart Kaëll en Jan Smit te boeken bij nieuwe The Booking Company

De Romeo’s, Bart Kaëll en Jan Smit te boeken bij nieuwe The Booking Company

De Romeo’s, Bart Kaëll en Jan Smit te boeken bij nieuwe The Booking Company

Kim Schillebeeckx.

Kim Schillebeeckx.

Vandaag ziet het nieuwe theaterbureau The Booking Company het licht. Dat wordt geleid door Kim Schillebeeckx (30) uit Vosselaar. Voor de oprichting van The Booking Company starten twee partijen een joint-venture: concertorganisator en boekings- en managementkantoor LIVE Entertainment en concertpromotor Benelive. Schillebeeckx zal de boekingen verzorgen voor topartiesten als Stan Van Samang, De Romeo’s, Bart Kaëll, Jan Smit, Nick & Simon enz. vanuit haar kantoortje in Vosselaar.

Kim Schillebeeckx (30) was tot de herfst vorig jaar werkzaam bij het Turnhoutse artiestenbureau Globe Entertainment. Nu krijgt ze de leiding over nieuwkomer The Booking Company. “Ik ben apetrots dat we vandaag officieel van start gaan. Het is een zalig gevoel te beseffen dat we vandaag een beetje showbizzgeschiedenis schrijven. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen te werken met alle artiesten en collega’s bij LIVE Entertainment en Benelive. Vlaamse artiesten en Nederlandstalige muziek zijn mijn passie, al sinds mijn kindertijd.”

Veel werk
De artiesten die nu onder dak komen bij The Booking Company, zitten ook al bij LIVE Entertainment. “Daar zijn ze ook nog te boeken, maar LIVE Entertainment zal zich meer gaan toeleggen op het management, terwijl ik dan meer en meer de boekingen voor mijn rekening zal nemen.” Dat is een meer dan voltijdse job. “Je moet weten dat Bart Kaëll jaarlijks zo’n 120 optredens doet en De Romeo’s meer dan 200”, lacht Kim Schillebeeckx. “Zeker in het weekend ben ik voortdurend onderweg met de artiesten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer