Nieuws Kempen De Schranshoeve serveert week lang steak met streken

De Schranshoeve serveert week lang steak met streken

De Schranshoeve serveert week lang steak met streken

VORSELAAR – De Schranshoeve serveert tijdens de Week van de Week van de steak-friet, die nog tot 17 oktober loopt, steak met streken. Daarmee is de zaak verkozen tot winnaar van de horecawedstrijd van VLAM in de provincie Antwerpen. De horecazaak uit Vorselaar werd beloond voor hun inspanningen om deze heerlijke Belgische klassieker in de kijker te zetten.

Van 10 tot 17 oktober organiseert VLAM voor de derde keer de Week van de steak-friet. Horecazaken uit de Vlaamse provincies konden hun leukste acties rond de Week van de steak-friet indienen, waarna uit iedere Vlaamse provincie één winnaar werd gekozen.

Steak met streken

Omdat De Schranshoeve in Vorselaar tijdens de Week van de steak-friet steak met streken serveert, kwam ze met het leukste idee af. Tijdens deze week wordt de Zilversteak, een botermals stuk rundsvlees voor twee, extra in de kijker gezet.

De leverancier is slager Jef Janssens uit Mol-Rauw, de Kempense Streekproduct.be-kampioen. De Zilversteak wordt geserveerd met Postelgras, flinterdunne frietjes van Franken-Agro uit Postel, een rauwkostsalade met tomaatjes uit Hoogstraten en huisgemaakte mayonaise.

Daarbij kunnen de klanten één van de 13 Kempense streekbieren op hun drankenkaart bestellen.

Bij iedere provinciale winnaar kocht VLAM een cadeaubon aan van 200 euro voor 4 steak-friet inclusief dranken. De winnaars van de consumentenwedstrijd ontvangen één van deze cadeaubonnen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer