themabeeld met logo strafste onderneemster 1

De vijf genomineerden voor de strafste onderneemster van de Kempen zijn bekend

Na een spannende eerste stemronde zijn de vijf genomineerden bekend om op vrijdag 8 maart, op Internationale Vrouwendag, aan de haal te gaan met de titel van Strafste Onderneemster van de Kempen.

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op die bijzondere dag zetten Gazet van Antwerpen en Made in Kempen de strafste onderneemster uit de regio in de kijker. Om vrouwelijk ondernemerschap extra in de spotlights te zetten zijn Made in Kempen en Gazet van Antwerpen opnieuw op zoek naar ‘Dé strafste onderneemster van de Kempen’. Twee weken geleden lanceerden beide mediakanalen een oproep om vrouwelijke ondernemers te nomineren. De lezers gaven massaal gehoor aan die oproep en nomineerden hun favorieten.

Dat leverde een mooie longlist op met vrouwelijke ondernemers uit de Kempen. De redactie van Made in Kempen selecteerde de kandidaten die de meeste stemmen achter hun naam kregen. Zo is nu het moment aangebroken om de vijf genomineerden officieel bekend te maken in alfabetische volgorde:

  • Kim Bogaerts van Schoonmaak Kempen uit Hoogstraten;
  • Katreine Dierckx van het Turnhoutse Second Mood;
  • Nathalie Noyens van Garage Herman Noyens en Ford Trucks Belgium uit Geel;
  • Sophie Vangheel van het Geelse Cunina en
  • Joyce Vrysen van Wild Souls by JV uit Vosselaar.

Vanaf nu beslissen de lezers van Gazet van Antwerpen en Made in Kempen wie de titel ‘Dé strafste onderneemster van de Kempen’ verdient. De tweede en meteen ook definitieve stemronde loopt tot 3 maart. In de week voor die deadline publiceren Made in Kempen en Gazet van Antwerpen een portret van alle kandidaten. Op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, zal de winnares bekendgemaakt worden. Zij wordt beloond met een Cent Pur Cent make-upkoffer en een uitgebreid interview.

https://www.made-in.be/strafste-onderneemster/