Nieuws Kempen Deckx organiseert eerste jobdag in Dessel

Deckx organiseert eerste jobdag in Dessel

Deckx organiseert eerste jobdag in Dessel

deckx-OBDZaterdag 14 februari organiseert aannemingsbedrijf Deckx een eerste jobdag in zijn vestiging in Dessel. Het wil op die manier op zoek gaan naar extra werknemers om het volledige gevulde orderboekje voor 2015 vlot te kunnen afwerken. “Met dit laagdrempelig initiatief hopen we een tien tot vijftien mensen te kunnen aantrekken”, zegt HR-directeur Walter Schoonvaere.

De firma Deckx heeft vestigingen in Dessel, Puurs en Grobbendonk en is een vaste waarde in de Vlaamse aannemingswereld met activiteiten in de wegenbouw, rioleringswerken, burgerlijke bouwkunde en elektromechanica. Sinds een 5-tal jaar maakt het bedrijf deel uit van de groep Stadsbader, die in totaal 900 mensen tewerkstelt en een omzet draait van 200 miljoen euro.

Succesvol in Harelbeke
“Twee weken geleden organiseerden we voor het eerst een jobdag bij Stadsbader zelf in Harelbeke”, legt Schoonvaere uit. “Heel laagdrempelig, met een aantal receptietafels en ontbijtkoeken. Daar kregen we 87 bezoekers, wat zeer goed was. Intussen hebben we al een 10-tal mensen aangeworven. Nog altijd blijven we sollicitaties ontvangen. Intussen hebben al meer dan tweehonderd mensen hun CV opgestuurd.”

In Dessel gaat het bedrijf op zoek naar werfleiders wegenis- en rioleringswerken, een calculator burgerlijke bouwkunde, een bediende projectadministratie en verschillende arbeidersjobs zoals elektriciens, asfaltcentralist en buizenleggers. Walter Schoonvaere: “We willen in Dessel een kopie maken van wat we in Harelbeke deden. Ons orderboekje voor heel 2015 is gevuld en daarvoor zoeken we extra mensen. Eigenlijk staat er geen limiet op het aantal. We zoeken geschoolde profielen die we nadien een interne opleiding geven. Belangrijk is de motivatie van onze toekomstige werknemers.”

De jobdag loopt van 8 tot 13 uur bij Deckx aan de Goormansdijk in Dessel. Meer info op www.deckx-ao.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer