Nieuws Kempen Den Gouden Haan kraait driemaal victorie

Den Gouden Haan kraait driemaal victorie

Den Gouden Haan kraait driemaal victorie

goudenhaanHet ambachtelijk bedrijf Den Gouden Haan uit Nijlen heeft drie prestigieuze awards in de wacht kunnen slepen op internationale likeurwedstrijden.

Den Gouden Haan kreeg een gouden medaille voor zijn advokaat op basis van Elixir d’ Anvers in Brussel bij de Monde Selection van het International Institute for Quality Selections, en in Londen op de IWSC was er een zilveren medaille voor de Tiramisulikeur en een bronzen medaille voor de Crème d’elixir.

“Wij proberen constant onze recepten te verbeteren zodat wij onze klanten een steeds beter en creatiever product kunnen aanbieden”, zegt Geert Dillen van Den Gouden Haan. “Dit jaar hebben we aan enkele gespecialiseerde wedstrijden deelgenomen en groot was onze verbazing toen elk van onze ingezonden producten een onderscheiding kon bemachtigen. Volgens ons is het uniek in België dat iemand met een dagelijks en gewoon product zoals advokaat zo’n onderscheidingen heeft kunnen behalen.”

“Opmerkelijk is ook het vertrouwen dat FX de Beukelaer van Elixir d’ Anvers® ons schenkt door de productie toe te laten van onze advokaat op basis van Elixir d’ Anvers®, met gebruik van hun bekroonde producten en met gebruik van hun logo. Wij mogen als enige dit product produceren en commercialiseren. De kwaliteit is hoog, zo luidt het.”

In 2011 is de advokaat van Den Gouden Haan al uitgeroepen tot beste advokaat ter wereld.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer