Derde editie Operation Innovation over duurzaam ondernemen

operation innovation

Donderdagnamiddag verzamelen weer heel wat mensen in de campus van Thomas More Kempen in Geel voor de derde editie van Operation Innovation. Dit keer gaat het over duurzaam ondernemen voor KMO’s. “De KMO kan via het behalen van een Lean & Green Award zijn steentje bijdragen aan het ambitieuze Europese plan om tegen 2020 20 procent CO²-uitstoot de reduceren”, klinkt bij de organisatoren.

Verschillende bedrijven en kmo’s waaronder SPK, HAVI Logistics, Van Roey ICT Group, BE-Trans, DAF Trucks en Cofeley Services komen aan de hand van gastsprekers hun ervaringen met ons delen. Zij zetten de aanwezigen op weg hoe zelf de stap kan gemaakt worden naar duurzaam ondernemen met je onderneming. “Van Roey en BE-Trans zullen het hebben over duurzaam zonder papier. Over ervaringen met Lean & Green Award komt HAVI Logistics getuigen. Cofely Services gaat iets meer vertellen over elektrische voertuigen.”

Het Lean, Mean & Green Event wordt georganiseerd door het derde jaar logistiek van de Thomas More Kempen en is toegankelijk voor bedrijven en andere geïnteresseerden. Aansluitend op de ervaringen van de verschillende bedrijven zal er nog een debat over de positieve en negatieve punten van duurzaam ondernemen plaatsvinden. Dat debat wordt in goede banen geleidt door voormalig senator Patrik Vankrunkelsven. Een netwerkreceptie sluit de derde editie van Operation Innovation af.