Nieuws Kempen Derek Dendievel (Digiti) genomineerd voor JCI ondernemer van het jaar

Derek Dendievel (Digiti) genomineerd voor JCI ondernemer van het jaar

Derek Dendievel (Digiti) genomineerd voor JCI ondernemer van het jaar

Foto: Jan Vorsselmans.

Foto: Jan Vorsselmans.

Derek Dendievel, CEO van digital agency Digiti uit Herentals, is één van de vier genomineerden voor de JCI Antwerpse ondernemer van het jaar. De anderen zijn Dieter Deceuninck (Eye on Fashion), Jan De Backer (Fluidda) en Sylvain Naets (Controload). Op 10 maart weten we wie de winnaar is.

Samen met zijn team van jonge, digitale strategen, designers en developers uit alle hoeken van Vlaanderen werkt Derek Dendievel (33) aan de ‘digitale présence’ van ondernemers. In 2004 wilde Dendievel de beste in web development en webdesign worden en al spoedig groeide zijn eenmanszaak uit tot een full-service digitaal agentschap met meer dan 30 werknemers in Herentals en New York.

Goede doel
Zijn werknemers beloont hij met de nodige inspraak, flexibiliteit, voordelen en een hypermoderne werkplek. Tegelijkertijd zet het team zich in voor het goede doel en met resultaat. Dankzij campagnes als ‘Jingle Smells’ en de ‘Make-A-Wish-applicatie’ haalde Digiti de ‘Digital Marketing Award voor Most Performing Non-Profit Campaign’ binnen én kreeg het bedrijf de award voor ‘Best Promising Agency’ van 2015.

Vorig jaar werd Philippe Jans van Biolelectric uit Temse bekroond tot de JCI jonge Antwerpse ondernemer van het jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer