Nieuws Kempen Descon Herentals krijgt Limburgse partner

Descon Herentals krijgt Limburgse partner

Descon Herentals krijgt Limburgse partner

HERENTALS – Descon in Herentals gaat een doorgedreven partnership aan met HR-dienstengroep CLB uit het Limburgse Alken. Descon levert bedrijven advies en opleidingen op het vlak van arbeidsveiligheid en welzijn. CLB is een dienstengroep die werkgevers bijstaat in de professionele en correcte behandeling van hun administratie. De deal levert beide partners een uitbreiding van het werkterrein en een aanvullende expertise op.

Descon werd bijna 30 jaar geleden gesticht door Denise De Bondt en Marc Hammels. Op het vlak van arbeidsveiligheid en welzijn biedt het bedrijf opleidingen, advies en ondersteuning, projectbegeleiding en coördinatie.

CLB, ook een 30-tal jaar geleden opgericht door Eddy Withofs en Rohnny Peters, behoort tot de marktleiders in loonadministratie, medische controle, welzijn op het werk, enzovoort. De klanten zijn voornamelijk Limburgse KMO’s, maar stilaan overschrijdt CLB  de provinciegrenzen. En zo komt de onderneming nu al geregeld in de Kempen terecht.

Beide bedrijven vullen mekaar mooi aan, zowel geografisch als op het vlak van know-how. Een nauwe samenwerking was dus logisch. En zo geschiedde. CLB versterkt zich hiermee in de regio Kempen-Antwerpen, terwijl Descon er een pak potentiële klanten uit Limburg bij krijgt. In beide regio’s zullen de twee groepen extra expertise aan hun aanbod kunnen toevoegen. Of zoals dat heet: samen sterk!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer