Nieuws Kempen Designerduo lanceert hartverwarmende elleboog-emoji

Designerduo lanceert hartverwarmende elleboog-emoji

Designerduo lanceert hartverwarmende elleboog-emoji

HEIST-OP-DEN-BERG – Marcia Pannier, die zaakvoerster is van het ontwerpbureau Grafioos Design uit Heist-op-den-Berg en die ook een designerduo vormt met Marc Pairon, lanceert ‘the Big Elbow’: een nieuwe emoji die is bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken tijdens deze moeilijke periode.

The Big Elbow, of dikke elleboog, is een initiatief van MarcMarc, de designstudio van auteur Marc Pairon en grafica Marcia Pannier. Naar aanleiding van de corona-crisis hebben ze deze nieuwe emoji ontworpen, die een gestileerde ellebooggroet toont.

“De dikke elleboog staat niet alleen symbool voor het alternatief van handen schudden, maar ook voor onze dankbaarheid voor alle inspanningen die artsen, verplegend personeel en medewerkers van essentiële bedrijfstakken zich tijdens deze corona-pandemie getroosten”, aldus Marc Pairon. “Wij hebben alvast een aanvraag gedaan bij zowel Apple als Google om deze emoji op te nemen in de volgende update van de iOS- en Android-besturingssystemen.”

In afwachting kan de emoji gratis worden gedownload via https://bit.ly/Elleboog of http://prez.ly/ilqb.

Ook via Instagram (elbow_bump) en Facebook (https://www.facebook.com/ellebooggroet) kan dit symbool met de hashtag #elleboog gebruikt worden in posts en op webpagina’s.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.