SVH diezain Sepp, Twan, Sam, Davy, Marjolein, Leen en Koen. Foto: SVH Die'zain

Desselse grafische bedrijven fuseren om innovatie en dienstverlening te versterken

Grafisch bureau SVH die’zain en textieldrukkerij Van Craenendonck slaan de handen in elkaar en ze opereren voortaan onder één dak. De nieuwe firma blijft onder de naam SVH die’zain actief en Sepp Van Herck zal de dagelijkse leiding op zich nemen.

SVH die’zain is een veelzijdig ontwerpbureau dat al 15 jaar bedrijven, verenigingen en overheidsinstanties ontzorgt op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk, groot formaat prints en belettering. Ook textielbedrukking zat reeds in het aanbod, hiervoor werd de voorgaande jaren steeds beroep gedaan op de vakkennis van Textiel Van Craenendonck, dat, sinds het ontstaan een 3-tal jaar geleden, uitgegroeid is tot een belangrijke speler in de markt.

Om in het snel veranderende zakelijke landschap van vandaag te kunnen inspelen op de vragen en noden van hun klanten besloten Sam en Koen Van Craenendonck (Textiel Van Craenendonck) en Sepp Van Herck (SVH die’zain) om via dit strategisch partnerschap de groei van hun bedrijven alle kansen te geven.

Tijdswinst en efficiëntie

“We merken de laatste tijd dat meer en meer bedrijven hun grafische opdrachten proberen te centraliseren. Zo kunnen ze bij één partner terecht met al hun noden op gebied van ontwerp en drukwerk. Hier spelen we dan ook al enkele jaren sterk op in. Naast het grafisch ontwerp doen we een heel deel van de productie in huis en werken we samen met enkele trouwe partners waardoor we praktisch alle aanvragen kunnen coveren. Hierdoor wordt de huisstijl van de klant steeds consequent doorgetrokken. Dit levert naast tijdswinst ook efficiëntie op en dat vertaalt zich onder andere in een vlotte opvolging en scherpe prijzen.” aldus Sepp Van Herck.

Win-win

“We delen dezelfde visie op gebied van dienstverlening en innovatie. Ook de flexibiliteit van beide bedrijven maakt van deze samensmelting een win-win voor klanten”, vervolgt Sam Van Craenendonck. “Die klanten zijn trouwens niet enkel eindklanten. We werken ook regelmatig voor doorverkopers in de grafische branche. We sluiten bijkomende acquisities in de toekomst ook niet uit. We hebben nu qua ruimte meer capaciteit en dankzij de ervaring van ons team zien we nog veel mogelijkheden.”

De nieuwe firma blijft onder de naam SVH die’zain actief. Sepp Van Herck zal de dagelijkse leiding op zich nemen. Alle werknemers van beide bedrijven maken mee de overstap. Hierdoor blijven de continuïteit en expertise verzekerd.