CMC Dessel

Desselse telecomspecialist speelt kampioen

IT & telecomspecialist CMC uit Dessel is door Proximus Enterprises uitgeroepen tot beste Platinum-partner van 2020. CMC mocht zich al sinds 2019 Platinum-partner noemen. Nu is het bedrijf ook de beste van de reeks.

CMC-zaakvoerder Tom Dillen gunt de eer voor deze nieuwe mijlpaal vooral aan zijn team. "Dit is zoiets als kampioen spelen in een competitie van kampioenen. Dit hebben we allemaal samen gedaan, als één team."

Klassiek geheim recept

CMC is nu officieel de beste Platinum-partner van Proximus. "Eerlijk, onze mede-genomineerden zijn stuk voor stuk ferme concullega’s die hun nominaties meer dan waard zijn. Deze award winnen voelt dus heel bijzonder."

Wat is het geheim van CMC achter deze opmars van de laatste jaren? Heel ingewikkeld is het blijkbaar niet. "We hebben geen geheim recept. Sterker nog, ons DNA is voor ons juist heel klassiek. We vinden dat iedereen recht heeft op de beste service."

Focus uitbreiden

CMC is meer dan 20 jaar actief in IT- en telecomoplossingen, voornamelijk op de B2B-markt. Naast de fysieke winkel in Dessel en webshop voor particulieren, legt CMC de focus op het uitbreiden van haar B2B-portfolio met hosting, security, telecom IT-diensten en camerabewaking.