Nieuws Kempen Devis geeft Kärcher warmte, lucht en verkoeling

Devis geeft Kärcher warmte, lucht en verkoeling

Devis geeft Kärcher warmte, lucht en verkoeling

KärcherDe firma Devis uit Geel, die deel uitmaakt van de SPIE Groep, installeert de warmtepompen, vloerverwarming en koelingsystemen in het nieuwe Belux-hoofdkantoor van Kärcher in Wilrijk. Zoals bekend verhuist Kärcher binnenkort van Hoogstraten naar de Antwerpse deelgemeente. Devis legt ook zonnepanelen op de nieuwe gebouwen van Kärcher Belgium.

De medewerkers van Kärcher nemen in de loop van volgende maand hun intrek in de nieuwe kantoren langs de A12 in Wilrijk. De wereldwijde leider in reinigingsapparatuur en -producten koos voor SPIE voor het ontwerp en de inwerkingstelling van verwarmings- en koelingsinstallaties met hoge energieprestatie.

Mooie referenties
SPIE Belgium, specialist in energiezuinige HVAC-installaties (verwarming, ventilatie, koeling) kon zich van de concurrentie onderscheiden door zijn ervaring op het vlak van warmtepompen. In het verleden leverde dochteronderneming Devis al gelijkaardige installaties op voor de Boerenbond in Leuven en voor het opleidingscentrum van de brandweer in Emblem.

In de nieuwbouw blijft de temperatuur bewaard dankzij de warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en –koeling. Eric Everaerd, commercial director van SPIE Belgium en verantwoordelijk voor deze installatie: “Een nieuw, duurzaam en energiezuinig hoofdkantoor kunnen betrekken was de wens van onze klant Kärcher. Voor ons is het een mooie erkenning van onze knowhow en onze expertise op het vlak van HVAC-installaties.”

Het einde van de werken is gepland voor eind november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer