Nieuws Kempen DGI verruimt activiteiten naar heel Vlaanderen

DGI verruimt activiteiten naar heel Vlaanderen

DGI verruimt activiteiten naar heel Vlaanderen

Boven: Kurt Bomhals (links) en Luc Kiebooms, onder: Marina De Groof en Carl Mariën.

Boven: Kurt Bomhals (links) en Luc Kiebooms, onder: Marina De Groof en Carl Mariën.

De Groof Immobiliën wil zich onder de merknaam DGI steviger verankeren in de markt van het bedrijfsvastgoed. Vanuit de 2 kantoren in Sint-Katelijne-Waver en Geel gaat deze dienstverlener zijn activiteiten verruimen naar heel Vlaanderen. Daartoe werd DGI als vennootschap uitgebreid met enkele nieuwe mensen die met hun expertise en jarenlange ervaring deze ambities mee zullen waarmaken.

Om het actieterrein aanzienlijk te vergroten, stapten 3 nieuwe vennoten mee aan boord. Luc Kiebooms bouwde zijn expertise vooral op in het Antwerpse en de ruime regio daaromheen. De ervaring van Kurt Bomhals situeert zich voornamelijk in de Kempen. Carl Mariën is specialist in het beheer van bedrijfsvastgoed. Naast dit trio, gecumuleerd meer dan 50 jaar ervaring op de teller, was Marina De Groof tot nu toe vooral actief in de regio Mechelen, Leuven en Vlaams-Brabant.

Beheer van bedrijfsgebouwen
DGI Beheer is een volwaardige poot binnen de globale structuur van DGI. Deze zelfstandige entiteit legt zich toe op het beheer van bedrijfsgebouwen en wordt aangestuurd door Carl Mariën en Kurt Bomhals. Dit is een rechtstreeks gevolg van de overname van Vilicus Pro, dat hiermee in feite een doorstart maakt met dezelfde klanten. DGI Beheer is een autonome afdeling en werkt ondersteunend aan de makelaardij.

Marina De Groof richtte in 1997 de firma op. “De groei van DGI willen we op verschillende manieren realiseren. Met onze geografische schaalvergroting gaan we in de diepte. Maar we willen ook in de breedte evolueren. Naast de zuivere makelaardij bieden we daarom ook andere diensten aan. Ik denk daarbij aan schattingen en het beheer van beleggingsvastgoed voor corporate clients. Onderlinge wisselwerking is mogelijk dankzij de uitgebreide expertise en ervaring van de vier vennoten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer