Nieuws Kempen DiBO bewijst opnieuw zijn kwaliteit met behalen van certificaat

DiBO bewijst opnieuw zijn kwaliteit met behalen van certificaat

DiBO bewijst opnieuw zijn kwaliteit met behalen van certificaat

diboDiBO NV uit Arendonk heeft opnieuw de ISO 9001:2008-norm behaald. De fabrikant van reinigingssystemen behaalde dit prestigieuze certificaat voor zijn koudwater- en warmwaterhogedrukreinigers en hogedruktrailers.

DiBO voldoet al sinds 2001 aan de ISO 9001:2008-norm, een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het nieuwe certificaat is geldig voor een periode van 3 jaar, tot 15 september 2018.

Arno Van de Borne, managing director bij DiBO: “Wij stellen alles in het werk om te voldoen aan de hoge eisen die de ISO (International Organization for Standardization) oplegt. Het behalen van dit belangrijke certificaat is opnieuw een bevestiging dat DiBO NV garant staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Het is meteen ook een mooie bekroning voor al onze medewerkers en het goede werk dat zij dagelijks verrichten.”

Veldritsponsoring
Het zal de sportliefhebber zijn opgevallen dat DiBO ook dit seizoen weer prominent aanwezig is in het veldrijden. “Voor het achtste jaar op rij”, weet marketing manager Katrien Jacobs. “We leveren hogedrukreinigers en ook telkens twee mensen voor de materiaalposten. Tegelijk zijn we met vlaggen en spandoeken aanwezig langs het parcours. Voor ons is dit een kwestie van naamsbekendheid en tegelijk willen we de kwaliteit van onze producten onder de aandacht brengen bij de mecaniciens van de wielrenners.”

15 wedstrijden heeft DiBO dit seizoen al achter de rug en er zijn er nog 3 te gaan, waaronder het wereldkampioenschap eind januari in Heusden-Zolder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer