Nieuws Kempen DiBO is finalist voor Prijs Ondernemen 2020

DiBO is finalist voor Prijs Ondernemen 2020

DiBO is finalist voor Prijs Ondernemen 2020

ARENDONK – Ook DiBO zal dit jaar meedingen naar de Prijs Ondernemen. Voka maakte vandaag bekend dat het Arendonkse bedrijf de winnaar is geworden voor Voka Lokaal Kempen Oost. DiBO produceert onder andere vloer- en hogedrukreinigers. Op 17 september doet het bedrijf meer in de finale van de Prijs Ondernemen 2020.

“Héél trots zijn we. Met het winnen van de award én met de finaleplaats voor de Prijs Ondernemen”, zeggen Arno en Pierre van den Borne van DiBO. “We zijn al meer dan 40 jaar een familiebedrijf. We zijn uitgegroeid tot de specialist in het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve, hoogstaande hogedrukreinigers. Eén van onze sterktes is dat we innovatief zijn. En dat we duurzame machines bouwen. We hebben een zogenaamde green border ontwikkeld: onze C0²-uitstoot hebben we verminderd met 50 procent. Bovenop een brandstofbesparing van 18 procent.”

Voor de jury van Voka Lokaal Kempen Oost heeft die ‘groene’ aanpak sterk meegespeeld om dit jaar de award voor de regio aan DiBO toe te kennen. “Maar ook hun HR- en salesbeleid is vernieuwend. En ze kijken ook verder dan de regio. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe afzetmarkten in het buitenland”, zegt Sam Daems, voorzitter van Voka Lokaal Kempen Oost.

DiBO heeft ook vestigingen in Nederland en Duitsland. De naam DiBO vloeit voort uit het samenvoegen van Dima en Borne. Later heeft die lettercombinatie de invulling gekregen van Duurzaam, Innovatief, Betrouwbaar, Onderhoudsvriendelijk.

Wie wil meestemmen voor de Prijs Ondernemen 2020 kan dat vanaf 1 juli via https://www.voka.be/prijs-ondernemen

De winnaar wordt op 17 september bekend gemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer