Nieuws Kempen Dienstenleverancier neemt softwaredevelopper over

Dienstenleverancier neemt softwaredevelopper over

Dienstenleverancier neemt softwaredevelopper over

orbid_logoOrbid, een kmo-dienstenbedrijf gespecialiseerd in ondersteuning op vlak van IT, HR consultancy, werving & selectie, met vestigingen in Geel, Antwerpen en Merelbeke, neemt Manuware (Kortrijk) over.  Manuware ontwikkelde het ERP-pakket “BatchBird”. Dit is een geïntegreerd softwaresysteem ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van industriële meng -en verpakbedrijven in de chemische sector.

“Deze overname past in onze bedrijfsstrategie: zelf verder groeien en bedrijven ondersteunen in hun groei. De sector en type bedrijven passen in ons segment en onze development afdeling is perfect geschikt om de verdere uitbouw van het pakket te garanderen.”, stelt Jan Verfaellie, CEO van Orbid.

“Toen prospecten ons keer op keer uiterst positieve feedback gaven over onze oplossing voor de mengchemie maar erbij vertelden dat de kleinschaligheid van onze operaties hen weerhield, wisten we dat we het potentieel van deze oplossing niet alleen konden realiseren. Binnen een financieel sterk IT-bedrijf zoals Orbid met o.a . een development afdeling van 20 mensen, kunnen we nu deze uiterst innovatieve oplossing koppelen aan een solide bedrijfsstructuur. Bedrijven uit de mengchemie kunnen nu op lange termijn en met een gerust gemoed de voordelen uit BatchBird halen,” getuigt ook Kristof Van Ackere, zaakvoerder van Manuware.

De klanten van Manuware gaan mee in zee met Orbid om hun continuïteit veilig te stellen en kunnen ook beroep doen op de andere diensten van Orbid. Orbid werkt voor middelgrote Vlaamse ondernemingen uit de industrie, non-profit en andere sectoren. In de drie vestigingen samen werken 80 mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt, Herentals
Hasselt

Motmans en Partners realiseert overname

HR-dienstverlener Motmans & Partners, met kantoren in Herentals, Antwerpen, Hasselt, Diegem, Eindhoven en Lommel, heeft Plug.in Office overgenomen. Het Hasseltse bedrijf… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer