Nieuws Kempen Dienstenthuis telt voortaan 10 kantoren

Dienstenthuis telt voortaan 10 kantoren

Dienstenthuis telt voortaan 10 kantoren

Dienstenchequebedrijf Dienstenthuis, met hoofdzetel in Turnhout, opent op 1 december een tiende kantoor. Met de overname van Proper at Work in Beringen start het bedrijf, na 9 kantoren in de brede regio Kempen, nu ook in Limburg op. Het medewerkersaantal komt hiermee op 1160.

Afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen licht toe: “Het zijn geen gemakkelijke tijden om te ondernemen, maar net nu willen we ambitieus zijn en durven we inzetten op uitbreiding en overnames. Deze groei is belangrijk om onze sociaalvoelende en mensgerichte visie te kunnen blijven waarmaken. En met de start in Limburg hopen we ook daar verder door te breken.”

Anja Box van Proper at Home is ook duidelijk in haar sas met de samenwerking. “Als piepklein bedrijfje kan je niet meer overleven in deze sector. Daarom ben ik blij dat ik nu onderdak vind bij een bedrijf met dezelfde hartelijke visie als de mijne. Ik kan mijn poetshulpen op dezelfde manier blijven ‘soigneren’, maar heb nu een stabiel bedrijf achter mij staan waardoor het zowel voor mij als voor de poetshulpen enkel nog beter kan worden en we samen met vertrouwen en plezier de toekomst tegemoet kunnen gaan.”

Tim Klaassen kijkt ook al verder vooruit. “De covid-issues maken het voor niemand makkelijk. We merken dat meerdere dienstencheque-firma’s met ons contact opnemen rond samenwerkingen en overnames. Samen sta je toch een pak sterker in deze lastige tijden. En het is fijn om te merken dat die mensen specifiek bij ons aankloppen. We proberen met ons maatwerk en écht mensgerichte aanpak toch beter te doen dan de commerciële giganten in de sector.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.