Dienstenthuis kon 2013 afsluiten met 648 thuishelpers en 3598 klanten. Het totaal aantal personeelsleden staat nu op 670. Dankzij de personeelsgroei én een verhoging van de efficiëntie steeg de omzet met 10% op jaarbasis. Hiermee bevestigt Dienstenthuis haar status van grootste dienstencheque-bedrijf in Turnhout en behaalde het bedrijf de 13e plaats op de lijst van grootste dienstenchequebedrijven in België.
In 2013 is Dienstenthuis gestart met haar eigen WOTCA-beleid. Dit staat voor Watch Out & Take Care. Always!. Met dit beleid geeft het bedrijf extra aandacht aan de veiligheid op de werkvloer en de gezondheid van haar werknemers. De eerste resultaten liegen er niet om: het aantal arbeidsongevallen is vorig jaar met 50 % gedaald en ook het ziekteverzuim is gedaald. Hierdoor stijgt de klanttevredenheid, want afwezigheid van de thuishulp is de belangrijkste ergernis bij de dienstencheque-klanten.
Op 1 januari 2014 nam Dienstenthuis 8 thuishelpers van de dienstencheque-afdeling van het PWA van Turnhout over. Het PWA stopte met haar dienstencheque-activiteiten en vond in Dienstenthuis een stabiele overnemer.
In 2014 rekent Dienstenthuis op een verdere groei. Het bedrijf besliste immers om, in tegenstelling tot meerdere concurrenten, geen extra kosten door te rekenen aan de klanten. Afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen licht toe. “We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten en thuishelpers met onze sociaalvoelende en professionele aanpak een serieuze meerwaarde kunnen bieden ten opzichte van andere aanbieders. Mensen kijken echter ook vooral naar hun portemonnee en door nu ook op de prijs het verschil te maken, menen wij nog meer klanten te kunnen aantrekken, al dan niet met hun eigen thuishulp. Op die manier hopen we in 2014 de kaap van 700 personeelsleden te kunnen ronden, een mooi cijfer voor ons en voor de werkgelegenheid in de streek.”