Cats&Dogs Kevin Massart. — © Marc Peeters

Dierenspeciaalzaak Cats & Dogs opent nieuwe vestiging in Balen

Dierenspeciaalzaak Cats & Dogs heeft een achtste filiaal geopend. Zaterdag zwierden de deuren van de nieuwe vestiging in de Vaartstraat in Balen feestelijk open.

Dierenspeciaalzaak Cats & Dogs heeft een heel gedifferentieerd aanbod met hoogkwalitatieve producten in honden- en kattenvoeding. Maar ook voor knaagdieren, vogels en kippen vinden dierenliefhebbers hier de geschikte voeding en toebehoren. Het assortiment bevat onder meer voer voor tuinvogels, natuurlijke benodigdheden voor knaagdieren en allerlei zaken om de leefomgeving van huisdieren in te richten.

“Voor ons staat kwaliteit altijd voorop. In ons aanbod focussen we vooral op duurzame en natuurlijke producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het valt niet altijd duurder uit om een beter product te nemen. Bij Cats & Dogs gaan we steeds op zoek naar die producten die het beste in je huisdier naar boven halen”, onderlijnt zaakvoerder Kevin Massart.

De nieuwe vestiging in Balen beschikt met 600 m² over veel ruimte om te werken met concepten, maar ook voor workshops en activiteiten zoals een wekelijks Puppy-Uurtje. De bezoekers stappen een belevingswinkel binnen waarvoor een totaalconcept werd uitgewerkt. In de inrichting is veel hout gebruikt. Naast een levensechte kattenkrabpaal van 4 meter staat ook een echte boom in de winkel te pronken.

Cats & Dogs heeft in totaal 35 medewerkers in dienst, waarvan 3 in de nieuwe winkel in Balen. Zaakvoerder Kevin Massart speurt hiervoor naar de juiste mensen met veel passie voor dieren die ze bovendien op de klanten weten over te brengen.

Na Balen heeft Cats & Dogs nog plannen voor nieuwe vestigingen in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Voor de toekomstige locaties kijkt de dierenspeciaalzaak vooral naar landelijke regio’s met een groot potentieel aan dierenliefhebbers die advies en kwaliteit belangrijk vinden.