Digital_Climax_Team Het team van Digital Climax: Ilke, Nathalie en Axl

Digital Climax groeit voort en lanceert e-book en online webinar

LILLE – Het succesverhaal van Axl Van Steenacker en Digital Climax duurt voort. De jonge ondernemer verhuisde net met zijn bedrijf van Pulle naar Lille. Twee extra leden kwamen het team versterken en Digital Climax is nog op zoek naar versterking.

Op zijn 23ste heeft Axl Steenacker al een indrukwekkend parcours afgelegd. “Het gaat inderdaad allemaal heel snel”, lacht de jonge ondernemer. “Ik timmer natuurlijk al een tijdje aan de weg, want op mijn 18de startte ik als student-ondernemer. Ondertussen werk ik fulltime en het voorbije half jaar groeide het team van Digital Climax van één naar drie personen. Een verhuis drong zich daardoor op. Ik werkte vroeger onder het ouderlijk dak, maar met extra personeelsleden was dat uiteraard niet meer haalbaar. Daarom verhuisden Digital Climax en ik naar Lille. Iedereen heeft hier nu een vaste plaats en er is nog plaats voor een extra teamlid. Daarnaar ben ik nu op zoek.”

Digital Climax richt zich volledig op SEO. “Als SEO-bureau zetten wij ons in om kmo’s en bedrijven hoger te laten scoren in zoekmachines. SEO omvat zowel techniek, creativiteit als denken op lange termijn. Omdat ik geloof in het delen van kennis hebben we juist ons e-book SEO voor 2023 uitgegeven. Bovendien organiseren we op dinsdag 28 maart om 13u een online webinar rond zoekmachineoptimalisatie. We zoomen in op SEO met praktische tips en werken aan de juiste SEO-mindset. Geïnteresseerden kunnen vragen insturen die we tijdens het webinar proberen mee te behandelen.”

Info: http://digital-climax.be