Digitalisering levert De Casteleer een forse groei op

Digitalisering levert De Casteleer een forse groei op

Feestzaal De Casteleer in Kasterlee heeft in het jaar 2023 een opvallende groei geboekt in zowel de trouwfeestenmarkt als bij B2B-klanten. Deze indrukwekkende groei is te danken aan de succesvolle digitalisering van hun aanbod.

Feestzaal De Casteleer heeft de traditionele brochures volledig getransformeerd naar gebruiksvriendelijke webshops waar potentiële klanten op basis van hun budget zelf hun personeelsfeest, nieuwjaarsdrink, meetings, productvoorstelling, jubileum of trouwfeest kunnen samenstellen. Bovendien kunnen klanten met een VR-bril hun toekomstige feestervaring beleven. Via de bril krijgen ze een virtuele rondleiding op de feestlocatie.

"We zijn verheugd over de positieve respons die we hebben mogen ontvangen sinds we ons aanbod hebben gedigitaliseerd," zegt Bruun Van Dyck, eigenaar van Feestzaal De Casteleer. "Doordat mensen op voorhand exact de prijs kunnen berekenen (en uiteraard door onze prachtige locatie, gezellige en ongedwongen sfeer, uitstekende service en heerlijke gerechten), merken we dat steeds meer bedrijven en particulieren de weg naar ons vinden. De mogelijkheid voor klanten om hun feest al te kunnen 'beleven' voordat het plaatsvindt, is een leuk extraatje en wordt zeer gesmaakt door onze klanten.”