Nieuws Kempen DNCS toont de toekomst van security in nieuw Experience Center

DNCS toont de toekomst van security in nieuw Experience Center

DNCS toont de toekomst van security in nieuw Experience Center

GIERLE – Beveiligingsexpert DNCS heeft in haar vestiging in Gierle een nieuw Experience Center geopend. Het bedrijf investeerde daarvoor 200.000 euro. Klanten krijgen er een voorsmaakje van de toekomst van security. 

DNCS loopt naar eigen zeggen voorop op het gebied van beveiligingsinstallaties en slimme netwerken. Dat wil het bedrijf tonen in zijn Experience Center. “Bezoekers komen binnen via een speed gate, waar de toegangscontrole gebeurt met een handpalmscanner”, vertelt algemeen directeur Pieter Hermans. “Daarna wandelen ze verder naar ons security operations center, uitgerust met een desktop en een videowall. Naast het operations center wordt onze audiovisuele uitrusting getoond in een vergaderzaal. Voor de officiële opening hebben we ons magazijn omgevormd tot een tijdelijke receptieruimte.”

Pieter Hermans maakt zich sterk dat DNCS aan klanten de toekomst van security demonstreert. “De toegangscontrole, videobewaking en inbraak- en branddetectie worden allemaal beheerd vanop één centraal platform. Onze systemen zijn op maat van de klant en dus volledig schaalbaar, van enkele camera’s tot honderden of meer.”

DNCS heeft 20 werknemers, waarvan de helft op de baan en de andere helft op kantoor. “Dat is inderdaad relatief veel, zij bemannen namelijk 24 uur per dag onze in-house IT-dienst en service desk.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer