Nieuws Kempen D!NK heeft nieuwe aandeelhouder en CEO

D!NK heeft nieuwe aandeelhouder en CEO

D!NK heeft nieuwe aandeelhouder en CEO

TURNHOUT – Softwarebedrijf Dink kondigt aan dat Peter Hermans instapt in het kapitaal en benoemd is tot CEO. Daarnaast zal hij als lid zetelen in de Raad van Bestuur.

Dink is opgericht in 2011 door Jan Dheedene met de missie om gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen die de efficientië in bedrijfsprocessen verbetert en klassiek tijdverlies vermindert in papierwerk, administratie en rapportering. Dink heeft een sterke focus op verkoopprocessen en zijn platform Salesmatik biedt ingebouwde interactieve toepassingen die hun klanten zoals Nutricia en Pierre Fabre toelaten om hun verkoopsgegevens te verwerken. Het platform is Microsoft Azure cloud technologie en Dink is een gecertifieerd Microsoft IP co-sell partner.

Peter Hermans heeft bewezen dat hij bedrijven naar een hoger niveau kan brengen en zal Dink leiden met de ambitie om er een internationaal snel groeiend en duurzaam rendabel bedrijf van te maken.

Voor hij bij Dink kwam, heeft Peter een succesvolle turnaround gerealiseerd van Enhesa, met dubbele groeicijfers zowel in omzet als in bedrijfsresultaat gedurende 5 opeenvolgende jaren. Dit heeft geleid tot een management buy out door het private equity fonds Waterland in 2017. Hij heeft van Enhesa de duidelijke marktleider gemaakt als informatieleverancier van milieu, gezondheids en veiligheidsregelgeving (EHS in vakjargon) en het bedrijf internationaal op de kaart gebracht met het openen van kantoren in Tokio, Shanghai en Toronto.

“Dink is een veelbelovend bedrijf met een stabiel platform en loyale klanten”, zegt Peter Hermans. “Het is goed gepositioneerd om een belangrijke rol te spelen bij de  veranderingen die we nu al zien in de B2B verkoop waarbij technologie de fysieke klantencontacten meer en meer zal vervangen.  Ik ben hierdoor heel enthousiast om aandeelhouder en CEO te worden en mijn management en financiële expertise ten dienste te stellen van het bedrijf en zijn team.” Jan Dheedene vult aan “Dink heeft bijna 10 jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van het sales enablement platform Salesmatik en in expertise en is nu klaar om meer en meer klanten en strategische partners te helpen en tevreden te stellen. Om deze opportuniteiten vast te grijpen en onze organisatie te professionaliseren, zijn we blij dat Peter ons team zal vervoegen. Met zijn ervaring kan hij Dink naar een volgend niveau tillen.”

Dink werd voor deze transactie bijgestaan door Fibiz Partners

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Herentals
Antwerpen

Intracto neemt Antwerpse iValue over

HERENTALS/ANTWERPEN – De overnametocht van IT-bedrijf Intracto is nog niet voorbij. De Herentalse groep heeft deze week in Antwerpen iValue… Lees meer

Meest gelezen in deze regio