Nieuws Kempen Dobit bouwt grootste indoor ledwall van Benelux

Dobit bouwt grootste indoor ledwall van Benelux

Dobit bouwt grootste indoor ledwall van Benelux

OLEN – Sinds kort pronkt aan het Brusselse shoppingcenter City2 de grootste Samsung ledwall van de Benelux. De ledwall van maar liefst liefst 44 m² werd geïnstalleerd door Dobit, een Olens bedrijf gespecialiseerd in digitale winkelbeleving.

“De ledwall hangt op een hoogte van 12 meter. Wat een grote uitdaging met zich meebrengt”, aldus Frank Dehouck, Project Manager bij Dobit. “Er kwamen heel wat hoogtewerkers aan te pas om de Samsung ledpanelen stevig te bevestigen. Bovendien bleef het shoppingcenter tijdens de verbouwingen open voor bezoekers, waardoor we enkel ’s nachts in actie konden schieten.”

City2 is het grootste shoppingcenter in het centrum van Brussel en heeft een oppervlakte van 34.000 m² verdeeld over 4 verdiepingen. Met de installatie van de imposante ledwall sluit City2 18 maanden intense verbouwingen in stijl af.

Amaury de Crombrugghe, Chief Investment Officer van AG Real Estate legt uit: “Met het renovatieproject wilden we een plaats creëren die niet alleen de urban identiteit van City2 moest uitdrukken, maar die ook opnieuw het iconisch statuut van Brussel moest bevestigen. De keuze voor deze unieke ledwall past perfect in deze dubbele bedoeling. Urban omdat led bijna overal in grote wereldsteden opduikt en iconisch omdat de ledwall de grootste is van de Benelux.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.