Nieuws Kempen Doneer laptops aan kwetsbare gezinnen

Doneer laptops aan kwetsbare gezinnen

Doneer laptops aan kwetsbare gezinnen

De sociale dienst van Mol ontving een eerste laptop van ‘de Frakstok’. Deze overhandiging betekent het begin van een duurzame samenwerking. ‘de Frakstok’ maakt oude laptops opnieuw gebruiksklaar. De sociale dienst zorgt ervoor dat ze terecht komen bij kwetsbare gezinnen. De gemeente Mol heeft vijf inzamelpunten waar laptops naartoe kunnen gebracht worden.

 

Nog steeds beschikken sommige kinderen niet over een laptop om hun schooltaken te maken. Om deze gezinnen te ondersteunen, de gemeente bedrijven en inwoners op om oude laptops te schenken. In samenwerking met ‘de Frakstok’ geven ze de computers een tweede leven en komen ze bij gezinnen die het echt nodig hebben.

Voor het updaten en klaarstomen van de laptops werkt de gemeente samen met ‘de Frakstok’. De gegevens die op de laptop staan, worden door de medewerkers van ‘de Frakstok’ gewist. Zo is jouw privacy voor 100% gegarandeerd. Zij maken de laptops daarna gebruiksklaar. De sociale dienst van Mol zorgt er dan voor dat ze terecht komen bij gezinnen die het echt nodig hebben.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer