Nieuws Kempen D&P Inox laat Rijkevorsel uitpakken met 2310

D&P Inox laat Rijkevorsel uitpakken met 2310

D&P Inox laat Rijkevorsel uitpakken met 2310

RIJKEVORSEL – Op de rotonde aan de kerk van Rijkevorsel blinken voortaan drie gloednieuwe 2310-constructies in cortenstaal. De constructies werden uitgewerkt door D&P Inox uit Rijkevorsel.

2310, de postcode van Rijkevorsel, vormt al een tijdje de titel van het informatieblad van de gemeente Rijkevorsel. “Door de cijfercombinatie ook fysiek in het dorpsbeeld te brengen, willen we in de verf zetten dat 2310 = Rijkevorsel”, aldus het lokaal bestuur.

2310 op de rotonde

Op drie plaatsen op de rotonde in het centrum prijkt voortaan de cijfercombinatie 2310 in cortenstaal. Kom je vanuit de Hoogstraatsesteenweg, de Sint-Lenaartstesteenweg of vanuit het Dorp, dan kun je er niet naast kijken: op elke hoek schittert de 2310.

De 2310-structuren zijn 2,5 meter breed, 1 meter hoog en wegen elk maar liefst 350 kg. Ze zijn uitgewerkt door D&P Inox uit Rijkevorsel. Het lokale bedrijf rond Danny Herthogs verzorgt metaalwerken, met als specialisatie inox. “D&P Inox voor alles wat vervaardigd wordt uit metaal, aluminium & inox en dit in combinatie met glas, hout, natuursteen of andere materialen. Je kan bij ons terecht voor trappen, leuningen, balustrades (binnen en buiten), metaalschrijnwerkerij en diversen”, aldus Danny Herthogs.

Op woensdag 23 oktober om 18 uur worden de stijlvolle werken op de rotonde ingehuldigd. Vanaf dit jaar viert Rijkevorsel jaarlijks op 23 oktober (23/10) de 2310-dag.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.