Nieuws Kempen Dré Cosmetics geeft ‘100% suiker award’ dit jaar aan The Skin Line

Dré Cosmetics geeft ‘100% suiker award’ dit jaar aan The Skin Line

Dré Cosmetics geeft ‘100% suiker award’ dit jaar aan The Skin Line

WESTERLO/HAM – Dré Cosmetics heeft opnieuw zijn ‘100% suikersalon-award’ uitgereikt aan een schoonheidssalon dat ontharingen doet met suikerpasta’s. De gelukkige dit jaar werd The Skin Line uit Ham.

The Skin Line uit Ham ontving een ‘100% suikersalon-award’ uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Dré Cosmetics. Dré Cosmetics verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing van het merk ROYX PRO. In 4 jaar tijd heeft Dré Cosmetics met ROYX PRO de suikerontharing in België echt op de kaart gezet. “Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor onze producten kiezen en 100% in suikerontharing geloven. Instituten die enkel nog suikerontharing aanbieden en niet meer met hars werken, zetten we dan ook graag extra in de bloemetjes met deze awards”, zegt Hilde Laenen.

Het is het derde jaar dat de ‘SUIKERSALON-AWARDS’ worden uitgereikt. Normaal gezien gebeurt de uitreiking altijd in maart,  maar deze editie werd verplaatst  naar oktober. De uitreiking gebeurde volledig coronaproof in het opleidingscentrum van Dré Cosmetics in Westerlo. Dit jaar kozen weer 32 schoonheidsinstituten in België ervoor om enkel nog met ROYX PRO suikerpasta te werken voor ontharing. In totaal zijn er nu zo’n 200 ROYX PRO-suikersalons in België.

Caroline Wans van The Skin Line uit Ham reageert met fierheid op het krijgen van de award. “De reacties van de klanten in ons salon zijn zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen,” zegt Caroline. “We zijn ook heel tevreden over de ondersteuning die we van Dré Cosmetics krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor ons is het duidelijk: WE DO IT SWEET!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.