Nieuws Kempen Drie generaties onder clienteel Yannucci

Drie generaties onder clienteel Yannucci

Foto: Joren De Weerdt

Drie generaties onder clienteel Yannucci

TURNHOUT – Al meer dan vijfendertig jaar runt Katleen Segers haar damesboetiek Yannucci in hetzelfde pand in de Leopoldstraat. Dat wordt van 10 tot en met 12 juni gevierd met een feestelijke etalage, een afvaardiging uit Duitsland en tips van een bekende make-upartieste.

Eigenlijk was ze opgeleid tot schoonheidsspecialiste. Maar via haar moeder kreeg Katleen Segers de liefde voor de mode te pakken. “Zij heeft nog jarenlang elke woensdag de winkel gedaan. Ik ben afkomstig van Turnhout maar woon ondertussen in Antwerpen. We hebben ook veel klanten uit Antwerpen. Zo ver is het uiteindelijk niet en er is parking recht voor de deur. Bovendien is de Leopoldstraat een fijne winkelstraat.”

Maison Natan

Katleen telt ondertussen drie generaties onder haar cliënteel. “Zij vinden meer dan dertig merken in de winkel, waaronder heel wat Belgische. Zo werk ik al meer dan dertig jaar met Maison Natan van Edouard Vermeulen. Kwaliteit, draagbaarheid en het modieuze zijn het belangrijkste. Online concurrentie? We hebben een webshop maar mensen willen toch nog graag passen.”

Yannucci

De naam voor haar winkel vond Katleen aan de andere kant van de oceaan. “Mijn zus heeft een jaar in New York gewoond. Ze was daar goed bevriend met een man die Rick Yannucci heette. Dat vond ik een mooie naam, er zit schwung in. Rick volgt onze winkel nog steeds op de voet via de online kanalen. Die worden mee onderhouden door mijn dochter Charlotte, die ook hielp met de organisatie van het feestweekend.”

Make-upartieste

De vijfendertigste verjaardag werd gemist door corona en dus viert Yannucci nu feest. “Vrijdag hebben we een stylingploeg van Dorothee Schumacher uit Duitsland te gast, daarvoor werken we op afspraak. Zaterdag deelt de bekende make-upartieste Ines Borgonjon tips en tricks. En drie dagen lang zijn er goodiebags voor de vaste klanten en een hapje en een drankje van onze buren, Monsieur Louis.”

Aan het einde van het jaar staan er verbouwingen op de planning van Yannucci. “We zijn dus lang nog niet aan het uitbollen”, verzekert Katleen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.