Nieuws Kempen DRU International haalt megaorder binnen van Jumbo

DRU International haalt megaorder binnen van Jumbo

DRU International haalt megaorder binnen van Jumbo

DRU InternationalDe producent van promotionele koel- en vriesoplossingen DRU International uit Grobbendonk heeft een superorder binnengehaald bij de Nederlandse supermarktketen Jumbo. De komende weken plaatst het bedrijf in recordtempo koelmeubels voor zacht fruit in alle Jumbo-vestigingen. Het gaat om ‘marktmeubels’, dat zijn in inox gebouwde koelmeubels waarop zacht fruit wordt gepresenteerd aan de klant. De koeldisplays worden gebouwd volgens de specificaties van Jumbo.

“Een scherpe prijs-kwaliteit was onze eerste troef om deze bestelling binnen te halen”, vertelt CEO Sven Danneels. “Een belangrijk bijkomend argument was de extreem korte tijdspanne waarbinnen wij de winkels kunnen uitrusten met de nieuwe meubels. Dat was voor Jumbo een uiterst belangrijk gegeven. Op beide punten wisten we met DRU International de klant te overtuigen. Half april zullen alle toestellen operationeel zijn.”

Orderboekje goed gevuld
“Met de keuze van Jumbo voor DRU International zit ons orderboek voor de eerste jaarhelft van 2015 meer dan goed”, weet de trotse CEO. “We zijn er bijzonder fier op dat een Belgisch productiebedrijf de concurrentie met de internationale spelers aan kan.”

Jumbo Supermarkten is de op één na grootste warenhuisketen van Nederland met formules als C1000, Super De Boer, Jumbo Foodmarkt en Jumbo XL. De Jumbo-groep telt 725 vestigingen verspreid over Nederland en stelt daarin ongeveer 30.000 mensen te werk.

DRU International heeft vestigingen in Grobbendonk en Kontich en maakt koeldisplays op maat voor grote merken. Het bedrijf is vooral internationaal actief en levert wereldwijd. Het geniet het vertrouwen van merken als Coca Cola, Danone, Emmi, Nestlé, Starbucks, Arla, Mondelez, Philiadelphia,…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer