Drukservice Impressa

Drukservice Impressa behaalt BRC-certificaat met hoogst mogelijke score

Drukservice Impressa meldt met succes een onaangekondigde audit te hebben doorstaan en is verheugd het BRC-certificaat te hebben behaald met de hoogst mogelijke AA+ score.

Jaarlijks ondergaan BRC-gecertificeerde bedrijven een uitgebreide audit waarbij meer dan 300 aspecten worden gecontroleerd. Hierbij worden verschillende kritieke elementen beoordeeld, waaronder hygiëne, bedrijfslocatie, de bekwaamheid van het personeel en de betrokkenheid van het management.

“Dit streven naar kwaliteit en naleving van voedselveiligheidseisen onderstreept de toewijding van Impressa aan de hoogste normen in de branche”, luidt het. “Voor klanten die actief zijn in de voedselketen is één inspectierapport voldoende om aan afnemers te demonstreren dat de producten van Impressa voldoen aan alle relevante voedselveiligheidseisen. Deze certificering benadrukt onze toewijding aan het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid. Als toonaangevende drukkerij van etiketten en verpakkingsmaterialen voor diverse sectoren, is Drukservice Impressa met de BRC-certificering opnieuw een betrouwbare partner voor streng gereglementeerde voedselverwerkende bedrijven in de regio. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en veiligheid, waardoor zij met vertrouwen kunnen opereren in een veeleisende markt.”