Nieuws Kempen Duo start met ondernemersadvies

Duo start met ondernemersadvies

Duo start met ondernemersadvies

Hans Declercq, voormalig regionaal clusterdirecteur bij een grootbank in de Kempen, en  Jasper Savelkoel hebben een passie voor ondernemen en ondernemers. Vanuit hun jarenlange ervaring in de financiële sector, willen ze nu met hun bedrijf Ondernemers voor Ondernemen – OVO – ondernemers met raad en daad bijstaan op sleutelmomenten.

“Ik ben geboren in Heist-op-den-Berg, en mijn werkterrein is altijd de Kempen geweest”, zegt Hans Declercq van OVO. “Ook met OVO ben ik actief in de Kempen, met onder andere een klant uit Retie die we begeleiden in zijn ondernemerschap.”

Hans is geen onbekende in de Kempen. “Ik werkte de laatste 20 jaar van zijn carrière bij KBC, onder andere als clusterdirecteur Herentals en Turnhout, als regiodirecteur Kempen en later ook als provinciaal directeur Antwerpen.”

Met OVO willen hij en zijn zakenpartner Jasper Savelkoel bedrijven helpen die extra expertise nodig hebben in ondernemen. “Bevindt jouw bedrijf of activiteit zich op een keerpunt, zie je nieuwe mogelijkheden of juist bedreigingen, wil je ontzorgd worden in het nemen van moeilijke beslissingen of wil je één en ander aftoetsen met iemand met expertise in ondernemen, dan staan we jou bij met de juiste kennis en ervaring op het juiste moment”, zeggen Hans Declercq en Jasper Savelkoel.

Ondernemers voor Ondernemen kiest naar eigen zeggen niet voor traditionele consultancy, maar wel voor een persoonlijke en betrokken hands-on aanpak op maat van de onderneming. “Concreet betekent dit bedrijfsexpertise op het gebied van management, strategie, human resources, marketing, financiën, economie en communicatie die je bedrijfswerking structureel verbetert en zo de efficiëntie en dus de winstgevendheid verhoogt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.