Nieuws Kempen DynApps doet het voor Hamofa

DynApps doet het voor Hamofa

DynApps doet het voor Hamofa

Softwareontwikkelaar DynApps uit Geel mag een mooie realisatie op de referentielijst bijschrijven. Het Kempense bedrijf implementeerde een nieuw ERP-pakket voor Hamofa uit Hamont, een sterk groeiende onderneming in industriële dieselmotoren.

Door die groei ging Hamofa op zoek naar technologie om de verschillende bedrijfsprocessen beter op mekaar af te stemmen. In DynApps vonden ze de geschikte partner om de open softwareoplossing van Odoo te implementeren.

“Eind vorig jaar zijn we gestart met Odoo, een nieuw en volledig op maat gemaakt softwareprogramma dat perfect aansluit bij de noden van ons bedrijf”, vertelt Rob Verhoeven, sales manager bij Hamofa. “Op die manier kunnen we onze klanten nog beter en sneller bedienen.” Na een testperiode wordt het pakket nu dagelijks door een 32-tal medewerkers gebruikt.

Hamofa reviseert en verkoopt zo’n 800 motoren per jaar. De hoofdzetel in Hamont heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 m2 aan werkplaatsen, kantoren en magazijnen. Sinds 2012 telt de onderneming een buitenlandse vestiging na een overname in Fort-Lauderdale (VS). Van hieruit worden de Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse klanten bediend.

Speciaal project
“Voor ons was de opdracht voor Hamofa een groot en speciaal project”, legt Karel Hendrickx, managing partner bij DynApps, uit. “Het bedrijf had ons zelf gecontacteerd en had door zijn sterke groei nood aan moderne systemen. De bedoeling is om het pakket ook uit te rollen naar de Amerikaanse vestiging.”

DynApps bouwt via de Odoo-applicatie oplossingen voor ERP, CRM, HRM en e-commerce. “De modulaire opbouw van onze Odoo-oplossingen maakt gericht investeren makkelijk”, aldus nog Karel Hendrickx. “Diezelfde architectuur maakt ook snel en flexibel aanpassen mogelijk.” Bij DynApps werkt een 30-tal mensen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer