Nieuws Kempen DynApps en B-informed: van concurrenten naar collega’s

DynApps en B-informed: van concurrenten naar collega’s

DynApps en B-informed: van concurrenten naar collega’s

DynApps uit Geel en B-informed uit Breda (NL) slaan de handen in elkaar. Om hun klanten beter te helpen, wisselen ze hun expertise op het vlak van software ter ondersteuning van bedrijfsprocessen uit.

DynApps en B-informed waren concurrenten op het gebied van het aanbieden van software voor enterprise resource planning (ERP), computerprogramma’s die bedrijfsprocessen zoals de boekhouding, de logistiek en de aan- en verkoop ondersteunen. Nu worden ze collega’s. “We gaan niet fuseren, wel de expertise van onze werknemers uitwisselen”, verduidelijkt Karel Hendrickx van DynApps. “Met onze aansluitende marktgebieden lag een samenwerking voor de hand.”

Steeds grotere klanten
Op deze manier kunnen de twee bedrijven hun klanten meer kennis en ervaring aanbieden. “Onze klanten worden steeds groter, we werken zelfs voor enkele multinationals zoals Engie, Essent en Petronas. Bedrijven van die grootte verwachten een vorm van zekerheid en voldoende draagkracht. Door onze expertise en capaciteit te koppelen, kunnen onze meer dan 60 medewerkers die bieden.”

Beide bedrijven zijn Odoo Gold partner gecertificeerd. “Odoo is een Belgisch softwarewerk, opgericht in 2005 en vandaag een wereldspeler in de sector van ERP”, aldus Karel Hendrickx. “Zij werken open source, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Microsoft, dat de achterkant van de programma’s niet vrijgeeft. Groot voordeel van ERP is dat je alle bedrijfsprocessen in één concept kunt gieten, ook bijvoorbeeld e-commerce.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer