Nieuws Kempen DynApps gaat partnerschap aan met TIBCO Software Inc.

DynApps gaat partnerschap aan met TIBCO Software Inc.

DynApps gaat partnerschap aan met TIBCO Software Inc.

 

Karel Hendrickx, DynApps

Karel Hendrickx, DynApps

TIBCO Software Inc. kondigde gisteren zijn partnerschap aan met DynApps, een Belgische reseller met kantoren in Geel en Kalmthout, gespecialiseerd in de implementatie van BI-, CRM- en ERP-oplossingen.

DynApps werd slechts vier jaar geleden opgericht. Karel Hendrickx en Janik Thorez zijn de drijvende krachten achter het bedrijf en hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in het succesvol implementeren van ERP-systemen bij een grote waaier aan bedrijven. Hun klanten zijn terug te vinden in een grote waaier aan sectoren over heel België, waaronder productie, detail- en groothandel, services, transport en boekhouding.

TIBCO Software Inc. is een wereldleider in infrastructuur en business intelligence software.

Door een partnerschap aan te gaan, combineren DynApps en TIBCO hun sterke kwaliteiten om op die manier oplossingen te bieden aan Belgische bedrijven op vlak van rapportage en analytics.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer