Nieuws Kempen Easy Life Dienstencheques opent dit najaar kantoor in Turnhout

Easy Life Dienstencheques opent dit najaar kantoor in Turnhout

Easy Life Dienstencheques opent dit najaar kantoor in Turnhout

TURNHOUT/WOMMELGEM – Easy Life Dienstencheques opent in het najaar van 2020 nog vier kantoren in Antwerpen, Turnhout, Lokeren en Sint-Truiden. Het kantorennetwerk van het bedrijf uit Wommelgem, dat deze zomer ook al twee vestigingen opende in Leuven en Elsene, wordt zo uitgebreid naar een totaal van 31.

Easy Life Dienstencheques stelt vandaag 2.600 huishoudhulpen te werk. De afgelopen weken en maanden zette het bedrijf enorm in om de veiligheid van zowel de huishoudhulp als de bediende ook in coronatijden te garanderen. Na de opening van twee nieuwe vestigingen in Leuven en Elsene deze zomer, heeft het bedrijf ook nog kantoren in Antwerpen, Turnhout, Lokeren en Sint-Truiden op de planning in het najaar staan.

“In 2019 realiseerde we een organische omzetgroei van 32%. Deze hadden we ook in 2020 geprojecteerd, maar corona gooide natuurlijk roet in het eten. Daarom hebben we besloten om explosief te investeren in nieuwe vestigingen om ons doel alsnog te behalen. De investeringen moeten ons toelaten ook in 2020 een mooie groei van minimum 20% op te tekenen”, reageert de organisatie.

Het kantorennetwerk van Easy Life Dienstencheques komt met de opening van de nieuwe vestigingen op een totaal van 31.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer