Nieuws Kempen Easy-m neemt Waalse Apple-verdeler Abelsys over

Easy-m neemt Waalse Apple-verdeler Abelsys over

Easy-m neemt Waalse Apple-verdeler Abelsys over

Annick MaesHet Herentalse easy-m, de grootste Apple Premium Reseller van België, neemt de Waalse Apple-verdeler Abelsys over. Met de overname versterkt easy-m haar positie als nummer 1 in de markt van Belgische Apple-verdelers. Het bedrijf heeft de ambitie om in 2015 een omzet te halen van 100 miljoen euro. De overname heeft geen gevolgen voor de tewerkstelling in de beide winkelketens.

Met de overname beschikt easy-m nu over 26 winkels in heel België, naast de webshop die ze al had. Voor de overname had easy-m al 19 winkels, waarvan 9 in Vlaanderen, 6 in Wallonië en 4 in Brussel. Door de fusie wordt vooral de aanwezigheid van easy-m in Wallonië versterkt.

Easy-m beschikt met de overname nu over het grootste Belgische netwerk van officiële Apple-verkooppunten. Uniek aan de service is de eigen hersteldienst van easy-m. Annick Maes, zaakvoeder van easy-m: “Easy-m heeft altijd alle herstellingen zelf gedaan, vanaf het prille begin van ons familiebedrijf, toen we nog eigenhandig typemachines herstelden. Deze herstelservice is al heel lang ingebakken in ons DNA en daarom blijven we er sterk op inzetten.”

De jongste jaren mogen steeds meer retailers Apple-producten verkopen, maar de verschillende officiële kwaliteitslabels die Apple aan easy-m toekende, bewijzen de meerwaarde van de jarenlange ervaring en expertise van easy-m.

100 miljoen omzet
Easy-m ontstond bijna 80 jaar geleden als familiebedrijf in Herentals. In 2014 had het bedrijf een omzet van 80 miljoen euro. Dit jaar wil het bedrijf voor het eerst een omzet van 100 miljoen euro behalen. Ook het aantal werknemers en klanten schiet de hoogte in. Na de overname zal easy-m 246 werknemers en zo’n 220.000 klanten hebben.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer