Nieuws Kempen ECO-lampen klaar om Belgische markt te veroveren

ECO-lampen klaar om Belgische markt te veroveren

ECO-lampen klaar om Belgische markt te veroveren

eco-lampTwee jaar timmert Mollenaar Koen Deleersnyder van JPK Trading al aan de weg en nu begint hij de vruchten te plukken. JPK Trading is officieel verdeler voor België en Luxemburg van de ECO-lamp. Die ziet eruit als een gewone TL-lamp en past ook in de bestaande armaturen, maar verbruikt tot 60% minder dan een klassieke TL.

“De ECO-lamp is een Duitse uitvinding en wordt in China geproduceerd”, legt Deleersnyder uit. “We hebben sinds twee jaar de exclusiviteit voor de verdeling in België en Luxemburg. De klanten van het eerste uur hebben nu al hun investering terugverdiend. Het gaat bijvoorbeeld over Garage Pascal Beyns in Geel en Prik & Tik in Balen.” JPK Trading brengt het verbruik van de huidige TL-lampen in kaart en berekent dan hoeveel de klant bespaart met de ECO-lampen. Op die manier wordt ook de terugverdientijd berekend.

Toekomstige projecten
Door deze referenties openen nu ook nieuwe deuren. Koen Deleersnyder: “We hebben in Lier een school omgebouwd als proefproject en inmiddels contacteerden we alle scholen van de Broeders van Liefde met het oog op een screening. Ook voor het Concertgebouw in Brugge loopt een offerte en de Antwerpse Haven heeft de intentie om zijn loodsen stelselmatig om te bouwen.”

De ECO-lamp is de tegenhanger van de LED TL-lamp. “Die geeft wel eens instabiliteit op het net en LED-lampen hebben soms kleurverschillen”, legt Deleersnyder uit. De verkoop van de ECO-lamp verloopt rechtstreeks en via installateurs. “EBC uit Lummen is bijvoorbeeld een installateur die veel met onze ECO-lampen werkt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer