Nieuws Kempen ECO Toilet en andere Kempenaars op Antwerpse vakbeurs

ECO Toilet en andere Kempenaars op Antwerpse vakbeurs

ECO Toilet en andere Kempenaars op Antwerpse vakbeurs

ecotoilet sanitairbusECO Toilet neemt volgende week deel aan de Festivak-beurs in Antwerpen, een vakbeurs van de evenementenbranche in de Waagnatie Antwerpen. Ze introduceren er de Sanitairbus.

“Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe, flexibele sanitaire oplossingen.”, laten Glenn Geys en Kathleen de Belder weten. “Toen we ontdekten dat er veel oude lijnbussen werkloos in remises staan, besloten we een van deze bussen om te bouwen tot een toiletgroep met luxe sanitair.”

De sanitairbus heeft een moderne en luxe uitstraling en bevat 10 toiletten, 4 watervrije urinoirs, 4 wastafels, een verzorgingsruimte met spiegels, een commode voor baby’s en beleving door muziek en geur en kan bovendien per event gepersonaliseerd worden.

“Bij de ontwikkeling hebben we geprobeerd om zo duurzaam mogelijk te denken. Zo vangen we de urine uit de urinoirs apart op in een reservoir zodat we het kunnen afleveren als ‘schone’ grondstof voor de fosfaatfabriek t.b.v. fosfaatwinning. Daarnaast heeft de bus een zonnepaneel op het dak en energiezuinige LED verlichting.”

Andere Kempenaars
Ook andere Kempense bedrijven actief in de evenementensector zullen tijdens de Festivak-beurs hun business aan de man brengen:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer