Nieuws Kempen ECO Toilet laat Nederlanders plassen op Koningsdag

ECO Toilet laat Nederlanders plassen op Koningsdag

ECO Toilet laat Nederlanders plassen op Koningsdag

ECO ToiletMaandag 27 april vieren de Nederlanders Koningsdag en vinden verspreid over het land talloze evenementen plaats. In Breda organiseert het radiostation Radio 538 een muziekfestival met hoofdzakelijk talent uit eigen land. De 10 tot 12.000 bezoekers zullen een plasje kunnen maken op een wc van ECO Toilet uit Malle.

“We plaatsen maandag in Breda 350 individuele cabines en 50 plaszuilen”, meldt directeur Glenn Geys van ECO Toilet. “Dit is voor ons een groot evenement, normaal zijn we eerder actief op middelgrote evenementen.” ECO Toilet levert voor het tweede jaar op rij de plasinfrastructuur voor het Bredase evenement. “We zijn een onderdeel van een Nederlandse groep en dat is handig om actief te zijn op de Nederlandse markt”, aldus Geys.

Fresh Team
Het bedrijf is in Breda ook actief met zijn Fresh Team. Dat zijn medewerkers, in dit geval een tiental, die de toiletten en plaszuilen proper houden tijdens het evenement. “Eventorganisatoren hechten meer en meer belang aan een goede hygiëne van de toiletten”, weet Glenn Geys.

ECO Toilet heeft in België in totaal 3.000 toiletten ter beschikking. Het merendeel daarvan gaat naar bouwwerven. “Wanneer een aantal jaren geleden de crisis in de bouw toesloeg, zijn we gaan zoeken naar verbreding en zo kwamen we terecht bij de festivals”, legt Geys uit. De onderneming stelt in ons land 19 mensen te werk, waarvan drie op het kantoor in Malle en een 15-tal chauffeurs. Naast het hoofdkantoor in Malle zijn er nog vestigingen in Riemst, Oostende en Geraardsbergen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer