EcoFusion en Wienerberger Belgium slaan de handen in elkaar voor innovatieve dakoplossingen Foto: EcoFusion

EcoFusion en Wienerberger Belgium slaan de handen in elkaar voor innovatieve dakoplossingen

EcoFusion en Wienerberger Belgium gaan een nieuwe strategische samenwerking aan. Het partnerschap zal leiden tot innovatieve dakoplossingen. Zo blijft de esthetiek van het dak behouden terwijl er duurzame energie wordt gegenereerd.

Het pronkstuk van de samenwerking is de integratie van zonnepanelen in dakpannen, namelijk de Wevolt-oplossing van Wienerberger. Deze baanbrekende technologie maakt het voor huiseigenaren mogelijk om energie op te wekken zonder in te boeten op de schoonheid van hun dak. Zo kan men dus genieten van een prachtig uitzicht en tegelijkertijd profiteren van een optimaal energierendement. “Deze samenwerking met Wienerberger Belgium opent nieuwe deuren voor dakoplossingen”, weet Hans den Ouden, zaakvoerder van EcoFusion. “We geloven dat dit de toekomst van dakbedekking zal veranderen.”

“Met de toevoeging van het Wevolt-product aan het assortiment zet EcoFusion een nieuwe standaard voor dakoplossingen”, luidt het. “De geïntegreerde zonnepanelen in dakpannen zijn ontworpen om naadloos op te gaan in het ontwerp van een dak. Deze innovatieve dakoplossing vermindert niet alleen de ecologische voetafdruk, maar helpt ook om de energiekosten te verlagen. Daarnaast wordt ook bijgedragen tot het milieubewustzijn en het versnellen van de overgang naar groene energie.”