Nieuws Kempen EcoFusion zorgt voor aangenaam werkklimaat

EcoFusion zorgt voor aangenaam werkklimaat

EcoFusion zorgt voor aangenaam werkklimaat

Bedrijven investeren vandaag meer in duurzame energie om een aangename werkplek te creëren voor hun werknemers. Bij EcoFusion kunnen ze terecht voor een totaalontzorging dankzij de installatie van airco-warmtepompen, zonnepanelen en laadinfrastructuur.

Door het plaatsen van een airco-warmtepomp kunnen bedrijven op een energiezuinige manier zorgen voor gezonde lucht in burelen en productieruimtes. “Naast koelen en verwarmen houden we door de installatie ook de luchtconditie op peil door deze te ontvochtigen en te filteren”, zegt Hans den Ouden, zaakvoerder van EcoFusion. “De nanoe X technologie van Panasonic zorgt ervoor dat bacteriën onschadelijk gemaakt worden. Zeker in coronatijden is dit een interessante investering.”

Energiezuinige combinatie

Bedrijven die investeren in zonnepanelen worden energieonafhankelijk omdat ze voldoende energie opwekken om hun airco-warmtepompinstallatie te doen werken. Ze gaan duurzaam om met hun energieverbruik waardoor ze de mogelijkheid hebben om een elektrisch of hybride wagenpark uit te bouwen op zonne-energie.

De combinatie van een airco-warmtepomp met zonnepanelen is energiezuinig en brengt heel wat voordelen met zich mee. “Je gaat voor een groot deel weg van fossiele brandstoffen waardoor op termijn ook je energiefactuur zal dalen. We geven het volledige nut van het product dat we aanbieden mee aan onze klanten.”

Oplossingsgericht

De naam EcoFusion staat voor samenbrengen van verschillende technieken van duurzame energie. “We zijn als bedrijf uniek omdat we zowel airco-warmtepompen, zonnepanelen als laadinfrastructuur aanbieden. We verkopen geen prijs, maar een product. Daarom kiezen we alleen voor premium merken.” EcoFusion denkt ook oplossingsgericht in functie van de klant. Medewerkers denken mee met klanten om ze zo in de juiste richting te sturen.

Alle zonnepaneleninstallaties worden in real time opgevolgd. “We zorgen voor een optimaal rendement van de zonnepanelen van klanten door ze van een afstand te analyseren. Zodra een systeem zijn rendement niet haalt, nemen we proactief contact op met de klant. We focussen op transparante en open communicatie.”

Load balancing

De oplossingsgerichtheid van EcoFusion komt ook terug bij de laadinfrastructuur die ze aanbieden. “De elektriciteitsaansluiting van je bedrijf is voorzien voor de toestellen die je momenteel hebt. Als je dan enkele laadpalen toevoegt, zou het kunnen dat er niet genoeg elektriciteit is. Daarom zijn er slimme oplossingen voor een optimale laadinfrastructuur in de vorm van load balancing. Het is dus belangrijk om in kaart te brengen hoeveel er geladen zal worden om te weten hoeveel elektriciteit er opgewekt moet worden.”

Tevens kunnen overschotten van de opgewekte zonne-energie rechtstreeks naar de laadinfrastructuur gaan. Bij EcoFusion geven ze zelf het goede voorbeeld door de combinatie van een airco-warmtepomp, zonnepanelen en laadpalen te integreren in hun werkplek.

EcoFusion is een ervaren installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en airco-warmtepompen die voor een totaalontzorging gaat.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.