Nieuws Kempen Eddy Jennen nieuwe voorzitter van H. Hartziekenhuis Mol

Eddy Jennen nieuwe voorzitter van H. Hartziekenhuis Mol

Eddy Jennen nieuwe voorzitter van H. Hartziekenhuis Mol

Eddy JennenEddy Jennen (64 j.) werd verkozen als de nieuwe voorzitter van het H. Hartziekenhuis in Mol. Hij volgt Paul Heens op, die na 30 jaar als bestuurder waarvan 28 jaar als voorzitter, zijn mandaat neerlegde. Tevens namen Roel Sleebus en Jules van Elst afscheid als bestuurder. Alle 3 blijven met hun ruime ervaring lid van de Algemene Vergadering.

Eddy Jennen (foto) is sinds 2007 bestuurder van het H.Hartziekenhuis Mol, heeft een economische achtergrond en bouwde zijn carrière op in grotere internationale bedrijven. Hij beëindigde zijn actieve loopbaan dit jaar bij Lidwina vzw, de beschutte werkplaats in Mol met een 500-tal medewerkers, waaraan hij de laatste 9 jaar als algemeen directeur was verbonden.

3 nieuwe bestuurders
De raad van bestuur werd recentelijk uitgebreid met drie nieuwe bestuurders, waaronder Ann Meulemans, huidig strategic advisor Droia Invest, en CEO van PX Biosolutions en 2 Bridge, na een lange carrière bij Johnson & Johnson. Voor het eerst werden ook twee bestuurders benoemd op aangeven van de Medische Raad, een gunstige kentering, gedragen door een unaniem beleid. Aldus werden Dr. Griet Vander Velpen, medisch directeur van het Ziekenhuis Oost-Limburg en Elke Panis, CFO van het Ziekenhuis Oost-Limburg, benoemd als bestuurder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer