Nieuws Kempen Een boeketje voor de koningin

Een boeketje voor de koningin

Een boeketje voor de koningin

de geheime tuinBloemenzaak De Geheime Tuin uit Turnhout mag zich hofleverancier noemen. Niet officieel, maar het boeketje bloemen dat koningin Mathilde tijdens haar bezoek aan Turnhout in ontvangst mocht nemen, was afkomstig van de bloemenzaak in de Kwakkelstraat. “Een hele eer”, zegt zaakvoerster Heidi Borghs.

Het koningspaar was vandaag een halve dag te gast in de streek. Eerst brachten koning Filip en koningin Mathilde een bezoek aan Talander in Arendonk. Aansluitend ging het naar speelkaartenproducent Cartamundi in Turnhout, gevolgd door een ontvangst op het Turnhoutse stadhuis.

Tijdens de plechtigheden kreeg de koningin een boeketje overhandigd van De Geheime Tuin. Wie haar klant was, zegt de zaakvoerster liever niet, maar wat de opdracht was, wel: een wit en sober boeket. Heidi Borghs koos voor een compositie van witte ranonkels en vergeet-mij-nietjes.

Al meer boeketten
“Ik heb al meer boeketten gemaakt voor het koningshuis”, bekent Heidi Borghs. “Telkens voor dezelfde klant, voor het vorige bezoek van het vorstenpaar aan Turnhout maar ook voor privé-bezoeken aan het Hof. Het is fijn om dit te mogen doen en het is een mooie referentie. Maar eerlijk gezegd: ik doe voor elke klant mijn best.”

Heidi Borghs heeft al 20 jaar haar bloemenzaak De Geheime Tuin in het centrum van Turnhout. Ze staat bekend voor haar boeketten en klanten doen een beroep op haar om feesten op te fleuren. “Mensen komen naar mij voor mijn creativiteit en mijn unieke kijk. Ik krijg ook vaak vragen om advies, bijvoorbeeld over het gebruik van kleuren.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer