Nieuws Kempen Een minitrampoline om je gezonder te maken

Een minitrampoline om je gezonder te maken

Een minitrampoline om je gezonder te maken

Marketingverantwoordelijke Nancy De Cuyper en zaakvoerder Wim Schenkels.

Marketingverantwoordelijke Nancy De Cuyper en zaakvoerder Wim Schenkels.

Kadee uit Oud-Turnhout, een van de grootste trampolineverdelers in de Benelux, biedt voortaan ook een minitrampoline aan, ook wel ‘fitnesstrampoline’ genoemd. “Ideaal wanneer je tussendoor thuis of op kantoor wil bewegen”, zegt marketingverantwoordelijke Nancy De Cuyper van Kadee, dat met het nieuwe product mensen meer wil laten bewegen. “Springen op een fitnesstrampoline is een complete gezondheidstraining voor jong en oud. Van vetverbranding tot cardiotraining en mentale ontspanning.”

Een aantal kinesisten en revalidatiecentra gebruikt al de klassieke trampoline. De minitrampoline is kleiner met een andere ‘spanning’ en biedt volgens het bedrijf betere resultaten. “Het is de ideale beweging voor iedereen die wil sporten maar vaak vroegtijdig opgeeft”, zegt zaakvoerder Wim Schenkels.

Onbekende stap
Voor Kadee was de lancering van de minitrampoline in de gezondheidsmarkt een onbekende stap. De fitnesstrampoline is onder meer gericht op volwassenen, oudere mensen, kinesisten en revalidatiecentra, terwijl de klassieke trampolines vooral voor kinderen en jongeren zijn bestemd. Om zich te laten begeleiden deed het bedrijf een beroep op het project ‘Intrapreneurschap Werkt’ van Innotek, dat coach Jef Versmissen afvaardigde.

Momenteel worden de minitrampolines geïmporteerd uit de VS, maar het is de bedoeling om ze zelf te gaan produceren. In eerste instantie worden ze uitgebracht in de Benelux en nadien in Frankrijk. De nieuwe trampoline uitproberen kan tijdens een opendeurdag op 25 oktober.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer