Nieuws Kempen Een vette cheque voor Make-A-Wish in plaats van een bedrijfsfeest

Een vette cheque voor Make-A-Wish in plaats van een bedrijfsfeest

Een vette cheque voor Make-A-Wish in plaats van een bedrijfsfeest

Zaakvoerder Philippe Coertjens met echtgenote Claudia Verbeeck.

Zaakvoerder Philippe Coertjens met echtgenote Claudia Verbeeck.

AVS Service uit Westerlo, installateur van warmtepompen, airco- en ventilatiesystemen, bestaat dit jaar tien jaar. In de plaats van een groot en duur feest te geven voor klanten en relaties, doet het bedrijf de organisatie Make-A-Wish een vette cheque cadeau. “We kennen mensen die actief zijn binnen Make-A-Wish en we vinden dat ons geld daar heel goed wordt gespendeerd”, legt zaakvoerder Philippe Coertjens uit.

Steunactie hele jaar door
Niet alleen AVS Service viert dit jaar een jubileum maar ook Make-A-Wish. De organisatie vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte en bestaat dit jaar 25 jaar. Dat wordt groots gevierd met een Droomfeest op zondag 13 september op het vliegveld van Oostmalle. “We sponsoren dit evenement voor 5.000 euro”, laat Philippe Coertjens weten. “Daarnaast houden we nog het hele jaar door een steunactie voor Make-A-Wish. Per bestelling storten we 10 euro aan de organisatie. We doen dit met terugwerkende kracht vanaf 1 januari dit jaar en de actie loopt tot eind december. Hiermee hopen we nog eens 2.000 euro over te kunnen maken. We waren ons aan het afvragen hoe we ons 10-jarige bestaan zouden vieren. Een groot feest kost veel geld en vraagt veel voorbereidingstijd. We zijn ervan overtuigd dat het geld via Make-A-Wish minstens even goed is besteed.”

Voor de vijftien medewerkers volgt er wel nog een personeelsfeest.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer