Nieuws Kempen Eerste Kempense Telenet shop-in-shop opent in Herentals

Eerste Kempense Telenet shop-in-shop opent in Herentals

Eerste Kempense Telenet shop-in-shop opent in Herentals

HERENTALS – Het Telenet Center, dat onderdak vindt bij Elektromic Helsen/ZEB in Herentals, werd volledig vernieuwd. Telenet lanceert hun nieuwe belevingsconcept in de regio en speelt hiermee in op de nieuwe behoeften van de consument.

Het Telenetcenter werd opgebouwd volgens het shop-in-shop systeem. “Het gaat niet langer om een Telenethoekje maar een volledig apart ingerichte afdeling met verschillende belevingspunten”, zegt Christine Govaert van Telenet Center Kempen. “Je kan er in een comfortabele zetel het volledige entertainmentaanbod ontdekken of aan de smartphonedesk de nieuwste modellen uitproberen.”

Voor ondernemers werd een aparte businesscorner ingericht. “Omdat de noden van zelfstandigen en ondernemers telkens anders zijn, werken we volledig op maat”, vertelt Christine. “Daarom is het belangrijk om in alle rust na te gaan welke ondersteuning op vlak van internet en telefonie het meest aangewezen is. We bieden uiterst persoonlijke hulp en werken met een persoonlijk aanspreekpunt voor onze businessklanten. Ook op afspraak”.

Het vernieuwde Telenet Center bevindt zich in de toonzaal van Elektromic Helsen aan het Eilandje in Herentals. Tijdens de openingsweek van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november worden bezoekers extra in de watten gelegd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.