Nieuws Kempen Eerste McDonald’s met Wood & Stone-interieur opent in Mol

Eerste McDonald’s met Wood & Stone-interieur opent in Mol

Eerste McDonald’s met Wood & Stone-interieur opent in Mol

mcdonald'sDit weekend opent aan Kruisven in Mol het 71ste McDonald’s restaurant in ons land. Bijzonder is dat het om het eerste restaurant in België gaat met een Wood & Stone-interieur. “De combinatie van hout en steen zorgt voor een gezellige, huiselijke sfeer”, zegt woordvoerster Isabelle Verweyden. Dat interieur wordt aangevuld met bijzondere designstukken zoals lederen Chesterfield-zetels, rode Eames-stoelen en barkrukken van de Franse designer Jean Prouvé. Het concept bestaat al in onder meer Nederland en Frankrijk en wellicht volgen er nog meer in België.

Het Molse restaurant is een franchisezaak uitgebaat door Nancy Haenen. Zij kent het McDonald’s-Concept als geen ander. “Mijn vader en mijn oom baten samen negen restaurants uit”, zegt ze. “En ook mijn zus werkt bij de keten. Zelf verzorgde ik de administratie voor de vestigingen van mijn vader en oom, maar zag met de komst van de vestiging in Mol de kans om een eigen restaurant te openen.”

Extra werkgelegenheid
Het nieuwe McDonald’s-restaurant biedt werk aan 41 medewerkers en 18 jobstudenten. “Een mix van jong en oud”, benadrukt de zaakvoerster. “Bij de aanwerving telde niet het diploma maar de motivatie.” Bij de bouw en inrichting is rekening gehouden met duurzaamheid. Afval wordt gescheiden, er liggen zonnepanelen en op de parking staat een oplaadpaal voor elektrische voertuigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer